tiistai 1. tammikuuta 2013

Mitä mahtavinta uutta vuotta!

Hyvää uutta vuotta rakkaat lukijat!

Vuoden vaihtuminen sujui ainakin allekirjoittaneella yötöiden merkeissä. Itseasiassa nousin sängystä vasta pari tuntia sitten. Koirat ja puoliso kävivät molemmat välillä ihmettelemässä, että eikö se sieltä jo nouse ja onkohan sillä kaikki hyvin, mutta itse nauroin aloittaneeni vuoden ansaitusti nukkumalla edellisen vuoden univelat pois. Sille myös vähän tuntuu! Mahtava fiilis!

Uuten vuotena usein tehdään lupauksia. Ehkä ei ole yllättävää, jos kokin lupaukset liittyvät ruokaan - lupasin niittäin alkaa kokeilla uusia ruokia ahkerammin. Rakastan keittokirjoja ja omistan niitä vinon pinon, mutta kun nälkä iskee, usein teen kuitenkin jotain tuttua ja turvallista. Nyt päätin alkaa vihdoin tutkimaan, mitä ihanuuksia pari kertaa selaillut kirjani oikein sisältävätkään.

Ruokaan liittyen päätin myös alkaa suunnitelmallisemmaksi ruuanlaittajaksi. Monta kertaa olen lähtenyt kauppaan ilman varsinaista mielikuvaa siitä, mitä oikein haluan tehdä, ja sehän tunnetusti näkyy ostoskorin koossa kassalla. Ruokakauppaan ei koskaan pitäisi lähteä nälkäisenä tai vailla päämäärää. Silloin mukaan tarttuu helposti ylimääräistä, ja yksinkertaisesti jopa liikaa säilyvyyspäivät huomioon ottaen.

Nämä kaksi lupausta tarkoittavat tietenkin sitä, että tulevina kuukausina tulette näkemään blogissa huomattavasti enemmän reseptejä, ja luultavasti myös jotain vinkkejä siihen, miten pitää ruokabudjetti kurissa. Esimerkiksi vinkkejä kuivahtaneen leivän käyttöön sopii odottaa.

Tervetuloa vuosi 2013! Olkoon se edellistäkin parempi!

-Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti