sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Hei me blogataan!

Vapaalla kädellä -ruokaohjelman tiimi toivottaa kaikki tervetulleiksi blogimme pariin. Vapaalla kädellä on ensimmäinen aidosti aloittelijoille suunnattu ohjelma ruuanlaitosta. Ohjelman yksi pääperiaatteista on tehdä edullisesti ruokaa. Ohjelma sopii aloittelijoiden lisäksi myös kaikille, jotka haluavat tehdä hyvää ruokaa halvalla.

Ohjelmamme tarkoitus on olla opettavainen ja ennen kaikkea aito yleisölleen. Kaikki mokat ja kömmähdykset keittiössä näytetään sellaisena kuin ne on. Tosiasiahan se on, ettei keittiössä aina kaikki mene ihan putkeen ja sitten yritetään korjata virheet.


Valmistelut alkavat huipentua kuvausviikonloppujen lähetyessä. Ohjelman sisäisiä pieniä väliosuuksia on jo alettu kuvaamaan ja leikkaamaan. Viime viikonloppuna kävimme kuvaamassa kuinka ohjelmamme oma kokki Hanna poimi erilaisia sieniä meidän "Sienet ja marja" -jaksoa varten. Ja oltaisiinhan me se voitu Hannan kanssa parempikin päivä valita kuvauksien kohdalle. Metsään päästyämme alkoi satamaan, mutta se ei estänyt meitä kuvaamasta.

Tervetuloa seuraamaan Hannan kokkailuja VäriTV-kanavalle!


Terveisin,
 Lyydia

1 kommentti:

  1. Nyt löytyykin vielä suppilo- ja kosteikkovahveroita. Siitä hyviä sieniä, että niitä ei oikeastaan muistuta mikään myrkyllinen, niin voi aika turvallisesti poimia. :D

    Reseptejä odotellessa. ;)

    VastaaPoista