maanantai 10. joulukuuta 2012

Animointia, nettisivuja ja pastaa

Heippa vaan!

Talvi on tullut kyllä niin nopsaan, ettei ehdi ulkona olla kuin pari minuuttia niin ripsetkin jäätyy. Sää on onneksi lauhtumaan päin, mutta mielummin silti viettäisin aikaa sisällä lämpimässä.

Jälkituotanto on lähtenyt tosiaan hyvin käyntiin. Kahta ensimmäistä jaksoa uurastetaan niin että ne olisivat valmiina jo ensi viikolla! Onhan se lähetyspäivä vasta tammikuussa, mutta parempi viettää joulu sitten ihan lomaillessa.

Ohjelmaan on tulossa pieni pätkä animaatiota myös, ja eilen sain kahden ensimmäisen jakson Alapertin äänet äänitettyä luokkatoverin Mikon kanssa. Alapertti on siis meidän maskottipossumme. :) Ensi viikolla pitäisi musiikkien tulla myös Laurilta, mahtavaa!

Nettisivut tulevat julki tämän taikka huomisen päivän aikana, jännittävää! Osoite päivitellään tuonne oikealle palstalle sitten teidänkin ihasteltavaksenne. Sinne julkaistaan tosiaan reseptejä mitä blogiin kirjoitellaan, sekä aina VäriTV:n lähetyksen lopuksi jakson reseptit.

Resepteistä tulikin mieleen, tässä on yksi suht halpa ja helppo resepti jota tein nyt edellisviikonloppuna. Siitä riittää helposti ainakin 5 tai jopa 6 hengelle, ja sitä on helppo ottaa mukaan työhön taikka kouluun. Aineksista taisi tulla yhteishinnaksi about 3-5e, nyt ei jäänyt kuittia talteen harmikseni.

Meetwurstipasta

2dl kermaa
öljy
1 sipuli
400g makaroneja
pieni paketti meetwurstia
1-2tl chilimaustetta
1 lihaliemikuutio
1-2tl pippuria

Laita pasta keittymään lihaliemikuution kanssa. Leikkaa sipuli ja meetwurstit pieniksi paloiksi tai suikaleiksi, ja kuullota sipuli öljyssä. Heitä mukaan meetwurstit, paista hetki ja kaada kerma joukkoon. Lisää mausteet ja anna kastikkeen hautua. Siivilöi vesi pastasta pois, ja sekoita vaikka samaan kattilaan pasta ja meetwurstikermakastike yhteen. Lisää mausteita tarvittaessa.

Tuota voi tehdä tosiaan hyvin mutu-tuntumalla, itse laitoin pippurin sijasta Meiran vai oliko se Santa Marian meksikomausteseosta, chiliä laitoin vähän enemmän ja kerman voi korvata sillä kolmen juuston kermalla tuomaan lisämakua. Ostin myös vähän isomman paketin meetwurstia ja käytin siitä lopulta puolet paketista. Perus vihersalaatti sopii hyvin kaveriksi tälle ruoalle. :) Kannattaa maistella ja kokeilla mikä on itselle sopiva makusekoitus!

Kivaa joulukuuta teille ja joulun odotuksia minunkin suunnalta, palataanpa takaisin töihin!

-Katariina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti